01/09/1403  
 
پنجشنبه, ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۰۷ ۶۰
طبقه بندی:
  • صنفی
  • اخبار سازمان
چچ
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان کرمانشاه گفت: در استان کرمانشاه ۱۵ هزار فارغ التحصیل IT داریم و جریان فن آوری اطلاعات نداریم.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان کرمانشاه گفت: در استان کرمانشاه ۱۵ هزار فارغ التحصیل IT داریم و جریان فن آوری اطلاعات نداریم.

.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه ای استان روز چهارشنبه جلسه شورای گفت و گوی بخش خصوصی با حضور استاندار محترم کرمانشاه برگزار گردید. در این جلسه رئیس سازمان نصر استان موضات زیر را بیان و به پیگیری راه حل آن پرداختند.

1- ایجاد یک جریان و نظام مشخص در استان برای اجرای پروژه های فناوری اطلاعات (دستگاه های اجرایی پاسخگو باشند و همه ذینفعان در جای خود قرار گیرند)

2- درخواست از دستگاه های اجرایی برای پذیرش استعلام از شرکت هایی که مجوز نظام صنفی دارند

3-  مشکلات مرتبط با مالیات شرکت ها

4- ایجاد یک مرکز استانی برای مدیریت سرمایه گذاری در حوزه فناوری اطلاعات و یا ورود مرکز خدمات سرمایه گذاری استان به این حوزه

5- تخصیص یک بودجه متمرکز استانی برای حمایت از دستگاه های اجرایی استان در اجرای پروژه های فناوری اطلاعات

شرح جلسه:

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله رازانی عصر امروز چهارشنبه در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در کرمانشاه برگزار شد، بر ضرورت تسریع در رفع مشکلات شرکتهای خصوصی تاکید کرد.

ایشان بااشاره به اینکه موضوعات بزرگ در اولویت کاری قرار گیرد، گفت: ماهی یک بار از طرف اداره مالیاتی استان، به استانداری گزارش کار داده شود.

ایشان افزودند: واحدهای تولیدی استان شناسنامه دار هستند، مجموعه اقدامات ما در راستای الکترونیکی کردن فعالیتهای استان است و حداکثری کردن خدمات به صورت الکترونیکی اتفاقی است که در حال حاضردر حال انجام است. جوانهای ما با کمترین سرمایه تولید ثروت می‌کنند و نیاز است در امور مالیاتی همکاری لازم با آنها بعمل آید، با تولید کنندگان هماهنگی شود. اگر لازم باشد با سازمان مالیاتی کشور هم فراتر از قانون، گفتگویی برای حل مشکل  شرکتهای خصوصی استان انجام خواهیم داد.

استاندار کرمانشاه گفت: دستورالعمل امور مالیاتی در گذشته و حال مشخص  است، لازم است وضعیت بعد از دو جلسه دیگر  مشخص وکنترل شود، سازمان از ناحیه دولت تحت فشار است، استانها هم تحت فشار مرکز هستند، ولی دستورالعمل ها روشن است، ما در مراکز دولتی در وصول خوب عمل می کنیم اما در پرداخت عملکرد خوبی نداریم.

همچنین در این جلسه کیوان کاشفی، رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه اظهار داشت: مشکلاتی که در روند ثبت شرکت ها وجود دارد باید مطرح و رسیدگی شود.

وی زمانبندی تعیین اسم شرکت، مشکلات بعد از تکمیل پرونده از طریق پست، ابلاغ زمان بر جوابیه با sms ثبت گواهی سوء پیشینه با دوندگی ۱۵روزه و اعتبار یک ماهه، قطع سامانه، نداشتن کارشناس کافی را از مشکلات شرکت ها عنوان کرد.

 کاشفی افزود: در آئین نامه کسب و کار ماده ۷ قانون مستمر کسب وکار دستگاههای مختلف لازم است یک کمیته ساماندهی انجام شود که متقاضیان از طریق یک محل متمرکز کارها را انجام دهند که متاسفانه در استان کرمانشاه این مصوبه به کار نیفتاده است.

در ادامه جهانبخش شکری رئیس خانه صنعت و معدن کرمانشاه با اشاره به مشکلات مالیاتی مجتمع جهان فولاد غرب گفت: بدهی سال ۹۴ و سال ۹۵ هنوز پرداخت نشده است، و سال به سال روی هم انباشته می شود.

وی تاکید کرد: صادرات ما دو سال طلب ارزش افزوده دارد و ما سودش را به بانک‌ها می‌دهیم، این موضوع سنگین می شود و در آینده برای اداره دارایی هم قابل پرداخت نیست.

رئیس نظام صنفی رایانه در این جلسه گفت: همه ما به هزینه کمتر در بخش  اشتغال در فناوری اطلاعات معتقد هستیم، اما اگر نجنبیم بزرگترین  تهدید است.

 فرهاد مردوخی افزود: در حال حاضر فعالیت های خوبی در استان می شود، اما چون زنجیره نیستند بازدهی خوبی ندارد و از فضای کسب وکار خارج می شود.

مردوخی تاکیدکرد: لازم است در استان طرحی برای  فن آوری و اطلاعات داشته باشیم، در فضای کسب وکار الکترونیکی مسائل غیر ملموس ومشکلات بیشتر است، در استان ۱۵ هزار  فارغ التحصیل IT  داریم و جریان فن آوری اطلاعات نداریم.

وی مالیات را یکی از مشکلات شرکتIT  دانست که با سرمایه زیر ۵۰ میلیون تومان کار می‌کنند و افزود:  اگر نجنبیم استانهای دیگر فرصت را از دست ما در می آورند و کسب و کار ما را مختل می‌کنند.

مدیر کل امور مالیاتی و دارایی استان در این جلسه تاکید کرد: درخواست قبل از تسلیم اظهار نامه در کوتاه ترین زمان انجام می شود. اگر متقاضی، اظهار نامه تسلیم نکرده باشد، می‌توان استرداد انجام شود، اما بعد از تسلیم اظهار نامه نیاز به رسیدگی است و مهلت یک ماه برای رسیدگی گذاشته شده است.

 رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در این جلسه خواستار ایجاد بستر مناسب برای صدور مجوزها در بخش IT شد.

 در این جلسه مسئول ثبت شرکتها از ثبت ۱۳ واحد ثبتی در استان خبر داد، که کار ثبت شرکتها را به عهده دارند.

لیلا آقایی افزود: مشکل کندی روند کار بیشتر از جانب ارباب رجوع است که با توجه به نداشتن اطلاعات کافی حقوقی اشتباهاتی در تشکیل پرونده ثبت شرکتها دارند.

 

منبع:
آدرس کوتاه شده: